O výstavě For Gastro & Hotel

  20. 11. 2017
Ve dnech 4. až 7. října 2017 se v pražských Letňanech konal už 8. ročník mezinárodního veletrhu hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie. Na výstavě se představilo kolem 300 vystavovatelů ze 12 zemí světa. Samozřejmě, že DUBLINO tam nemohlo chybět.

Pravidla užití barev ve veřejném interiéru (bary, restaurace, kavárny…)

  15. 11. 2017
Správné užití barev ve veřejném interiéru není úplně nejjednodušší věc. Vlastně je to docela věda – a to doslovně. Tím, jak barvy ovlivňují psychiku a jaký mají vliv na vnímání prostoru, se zabývá celá řada odborných studií. A tento článek je úvodem do problematiky barev.

Jak dosáhnout designové čistoty

  1. 11. 2017
Kvalita interiérového designu restaurace patří spolu s kvalitou personálu k nejdůležitějším faktorům, které mají vliv na to, jestli se hosté do vaší restaurace budou rádi vracet, nebo jestli je u vás už nikdy neuvidíte. Proto je důležité nepodceňovat práci na konceptu zpracování interiéru restaurace. A vůbec není od věci si zaplatit služby profesionálního interiérového designéra, který vám pomůže navrhnut exkluzivní designově čistou restauraci.

Co je potřebné k otevření baru

  19. 10. 2017
Otevřít si vlastní bar je snem mnohých lidí. Ne každý si však dokáže představit, co otevření nového baru obnáší. V tomto článku si proto povíme alespoň to nejpodstatnější, co je třeba k otevření baru (pro veřejnost).  Na věc se podíváme jak z právního, tak ekonomického pohledu. A povíme si také něco o základních zásadách marketingu.